Menu
Your Cart

Livrare

1. În cazul în care produsul solicitat este disponibil, acesta va fi livrat la adresa specificată „Adresa de livrare„ în termen de 22 / douăzeci și două zile lucrătoare / dar nu mai mult de 30 de zile / treizeci / calendaristice, cu excepția situației în p. 7 (7. Pentru mărfurile neperformante, Mebelino Group Ltd. specifică un termen de livrare diferit de cel specificat în secțiunea VIII "Livrarea" acestor Termeni și condiții generale, cu care clientul poate accepta sau refuza comanda. Termenul stabilit de Mebelino Group Ltd. este orientativ și nu este fix) termenii și condițiile prezente

2. Termenul menționat la punctul precedent începe să curgă de la data plății bunurilor, cu excepția cazurilor în care plata se face pe bază de numerar. Dacă clientul alege o plată în numerar, termenul începe să curgă din momentul confirmării comenzii / comenzii.

3. Livrarea se face prin servicii de curierat / companie de transport si este pe cheltuiala Clientului.

4. Obligația de a livra mărfurile va fi considerată îndeplinită prin livrarea bunurilor către clădirea în care se află adresa de livrare specificată în cerere.

5. Mărfurile sunt livrate corect ambalate în funcție de tipul lor și de transport pentru livrare

6. În cazul unei adrese incomplete, incorecte sau incorecte și / sau al unui număr de telefon, cererea este considerată nevalabilă și nici o responsabilitate pentru implementarea acesteia nu este suportată de Mebelino Group Ltd.

7.. În cazul în care Clientul indică ca metodă de plată - prin transfer într-un cont bancar și nu efectuează o astfel de plată, nu va apărea nici o obligație de livrare a bunurilor solicitate pentru Grupul Mebelino.

8. În cazul în care Clientul nu efectuează o plată după ce a indicat că același lucru se va face prin intermediul unei taxe, compania Mebelino Group LTD nu este obligată să livreze bunurile.