Menu
Your Cart

Politica de confidentialitate

Protecția datelor cu caracter personal

Protecția datelor cu caracter personal

Vă respectăm confidențialitatea și, în acest sens, vom lua măsurile necesare pentru a vă asigura protecția datelor dvs. personale


Colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal

În e-shop "Mebelino.ro" utilizatorii sunt împărțiți în utilizatori înregistrați și utilizatori neînregistrați (oaspeți). În conformitate cu LPDP, utilizatorii înregistrați au dreptul de a accesa și modifica datele personale, precum și de a solicita de la Mebelino.ro închiderea profilului.


Informațiile personale sunt informații care servesc identificării tale pe Mebelino.ro, adică. numele, numărul de telefon, adresa electronică sau poștală.


Mebelino.ro nu colectează date personale de la dvs. decât dacă le furnizați în cazuri speciale, de exemplu, atunci când plasați o comandă la noi pentru anumite produse.


Prin trimiterea detaliilor dvs. personale atunci când vă înregistrați la magazinul online, sunteți de acord să primiți e-mailuri despre ofertele comerciale curente, promoțiile, știrile și organizarea evenimentelor și campaniile de marketing.Utilizarea și stocarea datelor cu caracter personal

Mebelino.ro va folosi datele dvs. personale numai în scopul administrării site-ului tehnic pentru a vă oferi acces la informații speciale sau pentru a comunica cu dvs.
Mebelino.ro nu va vinde datele dvs. personale unor terțe părți și nici nu le comercializează în altă parte.
Membrii Mebelino.ro sunt obligați să protejeze confidențialitatea datelor dvs. și să respecte un acord de dezvăluire a informațiilor confidențiale.


Libertatea de alegere

Odată înregistrat, aveți opțiunea oricând să răsfoiți și să modificați informațiile completate la înregistrare, după secțiune Unelte pentru datele personale din contul dvs.


Prin formularul de înregistrare Mebelino.ro colectează următoarele tipuri de informații: 
Nume
Adresa
E-mail
Parola de acces la site
Cod poștal
Numărul de telefon
Istoricul plăților
Informații despre comandăDreptul de acces

Puteți solicita oricând informații despre informațiile dvs. personale pe care le stocăm. Puteți contacta ofițerul pentru protecția datelor, atunci datele personale vor fi furnizate prin e-mail sau o cerere pentru formularul de date personale cerute date personale prin e-mail, puteți găsi această aici.forma cerințele pentru datele cu caracter personal. Relația cu responsabilul cu protecția datelor
E-mail: privacy@mebelino.ro

Dreptul de a elimina datele

Puteți șterge oricând toate datele personale procesate de Mebelino.ro, cu excepția următoarelor situații:

- Aveți o comandă deschisă care nu a fost încă trimisă sau este parțial expediată - În prezent, sunteți în proces de comunicare cu serviciul de relații cu clienții la rezoluția comenzii (Înlocuire, Problemă, Revendicare)
- Dacă ați efectuat o achiziție, vă vom păstra datele personale referitoare la tranzacția dvs. în conformitate cu regulile contabile.
Dacă doriți să ștergeți datele de la Mebelino.ro, puteți cere acest drept, accesând pagina aici.

Informații automate

La accesarea site-ului Mebelino.ro, unele date generale non-personale (browserul de internet folosit, numărul de vizite, timpul mediu petrecut pe site, paginile vizionate) sunt înregistrate automat (nu ca parte a înregistrării). Această informație este utilizată pentru a evalua și a îmbunătăți conținutul și funcționalitatea Mebelino.ro cu privire la faptul dacă este atrăgătoare pentru dvs.


Securitate

"MEBELINO GROUP" LTD este administratorul datelor cu caracter personal înregistrate în baza Legii privind protecția datelor cu caracter personal.

"MEBELINO GROUP" LTD garantează inviolabilitatea informațiilor care conțin datele personale furnizate de clienți.

Dezvăluirea este posibilă numai în cazul în care informațiile sunt solicitate de autoritățile guvernamentale sau de funcționarii autorizați prin lege să solicite și să colecteze informații care conțin date cu caracter personal și în conformitate cu ordinul legal.

Toate datele sunt transmise prin: RapidSSL: Certificate SSL.


Ce este SSL?
Secure Sockets Layer (SSL) este un protocol pentru activarea criptării datelor pe Internet sau pe un intranet și pentru a ajuta utilizatorii paginii web să confirme proprietarul site-ului Web.


Minori

Mebelino.ro îi sfătuiește pe toți părinții și tutorii să-și educe copiii cu privire la siguranța și responsabilitatea furnizării de date personale pe Internet.


Minorii nu ar trebui să transfere date personale la site-ul magazinului electronic fără permisiunea părinților sau tutorelui.


Mebelino.ro nu va colecta niciodată date cu caracter personal dacă știe că sunt minori sau le folosesc în orice mod sau dezvăluie terților.


Legături către alte site-uri de Internet

Această declarație de confidențialitate se referă la site-ul Mebelino.ro, dezvoltat de Mebelino.ro.

Subpaginile de pe acest site pot conține link-uri către alți furnizori care nu aplică declarația de confidențialitate.

Când părăsiți site-ul Mebelino.ro, căutați și citiți declarația de confidențialitate a oricărui site care colectează informații personale.


Notificarea modificărilor

Toate modificările aduse politicii de confidențialitate vor fi făcute publice în declarația de confidențialitate, în pagina principală și în alte locuri pe care le considerăm potrivite.


Plățile cu carduri

Pentru a vă împiedica să vă abuzați de plata dvs. cu cardul Visa sau MasterCard, aplicăm cele mai bune practici recomandate de organizațiile internaționale de carduri:


Siguranța introducerii și transferului datelor de pe card este furnizată prin utilizarea protocolului SSL pentru a cripta conexiunea dintre serverul nostru și pagina de plată a băncii noastre de deservire.


Autentificarea cardului dvs. este verificată prin introducerea unui cod de securitate (CVV2). În plus, pentru a vă identifica ca server de plată al deținătorului de card al băncii noastre de service sprijină schemele de autentificare ale organizațiilor internaționale de carduri -. Verified by VISA și MasterCard SecureCode, în cazul în care sunteți înregistrat pentru a le folosiPolitica de confidențialitate la Mebelino.ro

Confidențialitatea este foarte importantă pentru Mebelino.ro și dorim ca prelucrarea datelor dvs. personale să fie pe deplin deschisă și transparentă pentru dvs.
Vă respectăm intimitatea și vom lua măsurile necesare pentru a vă asigura protecția datelor dvs. personale!Cine este responsabil pentru datele dvs. personale?

Compania bulgară "Mebelino Group" Ltd. este administratorul datelor personale pe care ni le furnizați și pentru care răspundem conform legii aplicabile privind protecția datelor.
Mobilier Group Ltd
Orașul Troyan, str. "Vasil Levski 1".
5600,Bulgaria
Registrul societăților comerciale: "Mebelino Group" Ltd,
Număr de înregistrare al companiei 203244346
Reprezentant autorizat: Miroslav Aleksandrov
Număr de înregistrare TVA: TVA nr. 203244346

Unde stochează Mebelino.ro datele dvs.?

Mebelino.ro va folosi datele dvs. personale numai în scopul administrării site-ului tehnic pentru a vă oferi acces la informații speciale sau pentru a comunica cu dvs.
Mebelino.ro nu va vinde datele dvs. personale către terțe părți și nu le va comercializa în altă parte.
Membrii Mebelino.ro sunt obligați să protejeze confidențialitatea datelor dvs. și să respecte un acord de dezvăluire a informațiilor confidențiale.

Cine are acces la datele tale?

Datele dvs. pot fi partajate în cadrul Grupului Mebelino Ltd.
Nu transferăm, nu vindem sau schimbăm datele dvs. în scopuri de marketing către terțe părți din afara Grupului "Mebelino" EOOD. Datele, care sunt transmise terților, sunt utilizate numai pentru a furniza serviciile noastre. . Cunoașteți categoria "Politica de confidențialitate Mebelino.ro pentru marketingul direct." pentru fiecare proces de mai jos. Care este baza legală pentru prelucrarea datelor dvs.?
Pentru fiecare prelucrare specifică a datelor cu caracter personal pe care o colectăm de la dvs., Mebelino.ro vă va informa dacă furnizarea de date cu caracter personal este cerută de lege sau este necesară pentru un contract și dacă sunteți obligat să furnizați date personale, și care sunt consecințele posibile dacă decideți să nu faceți acest lucru.

Care sunt drepturile tale?

Dreptul de acces:
Puteți solicita oricând informații despre informațiile dvs. personale pe care le stocăm. Poți să contactezi ofițerul de protecție a datelor atunci Datele dvs. personale vă vor fi furnizate prin e-mail sau pentru a solicita date personale Forma cerinței pentru datele personale prin e-mail pe care le puteți găsi în acest sens vezi aici. Formularul Declarație de confidențialitate. Relația cu responsabilul cu protecția datelor.
E-mail: privacy@mebelino.ro

Dreptul la portabilitate:
Când Mebelino.ro procesează datele dvs. personale într-o manieră automată bazată pe acordul dvs. cu termeni generali sau pe baza unui acord, aveți dreptul să primiți o copie a datelor dvs. într-un format structurat, utilizat pe scară largă și lizibil în mașină, aceasta include numai date cu caracter personal pe care ni l-ai oferit.
Dacă sunteți utilizator, vă puteți descărca datele din Profilul personal în fila Unelte. Dacă nu aveți un profil Mebelino.ro, datele dvs. personale vă vor fi furnizate prin e-mail prin formularul Cerințe de date personale prin e-mail, care poate fi găsit pe acest link în Formularul de date personale. Relația cu responsabilul cu protecția datelor. E-mail: privacy@mebelino.ro

Dreptul la rectificare:
Mebelino.ro vă oferă întregul drept de a solicita ajustarea datelor dumneavoastră personale dacă este incorectă, inclusiv adăugarea de date personale incomplete.
Dacă aveți un cont Mebelino.ro, vă puteți edita datele personale pe pagina contului dvs. într-o secțiune Unelte.
Dacă nu aveți un cont Mebelino.ro, datele dvs. personale vă vor fi furnizate prin e-mail prin intermediul formularului Cerințe de date cu caracter personal prin e-mail, care poate fi găsit pe acest link în formularul Cerințe de date cu caracter personal. Relația cu responsabilul cu protecția datelor.
E-mail: privacy@mebelino.ro

Dreptul de a elimina datele:
Puteți șterge oricând toate datele personale procesate de Mebelino.ro, cu excepția următoarelor situații:

- Aveți o comandă deschisă la Mebelino.ro, care nu a fost încă trimisă sau parțial expediată
- În prezent, sunteți în proces de comunicare cu serviciul de relații cu clienții la rezoluția comenzii (Înlocuire, Problemă, Revendicare)
- Dacă ați făcut o achiziție, vă vom păstra datele personale referitoare la tranzacția dvs. în conformitate cu regulile contabile.
Dacă doriți să vă fie șterse datele la Mebelino.ro, puteți cere dreptul de a fi scos de pe pagină vezi aici.

Dreptul de a se opune prelucrării bazate pe interes legitim:
Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dvs. personale pe baza unui interes legitim.
Mebelino.ro nu va continua să vă proceseze datele personale decât în următoarele situații:

- Aveți o comandă deschisă care nu a fost încă trimisă sau este parțial expediată - În prezent, sunteți în proces de comunicare cu serviciul de relații cu clienții la rezoluția comenzii (Înlocuire, Problemă, Revendicare)
- Aveți o datorie remarcabilă la Mebelino.ro pentru comanda, indiferent de metoda de plată
- Dacă ați făcut o achiziție, vom păstra informațiile personale în legătură cu tranzacția, în conformitate cu normele contabile.

Dreptul de a se opune marketingului direct:
Aveți dreptul să vă opuneți primirea comunicărilor de marketing, inclusiv profilul și analiza în scopuri de marketing direct, prin intermediul site-ului Unelte în contul dvs. sau contactând Responsabilul cu protecția datelor la adresa Mebelino.ro prin e-mail: privacy@mebelino.ro

Cum poți verifica drepturile tale?

Vă respectăm confidențialitatea și vom lua măsurile necesare pentru a vă asigura protecția datelor dvs. personale, așa că avem un serviciu pentru clienți, care procesează solicitările dumneavoastră în legătură cu drepturile de date cu caracter personal menționate mai sus. Puteți să-l contactați întotdeauna la adresa de e-mail:privacy@mebelino.ro

Ofițer de confidențialitate:
Am desemnat un Responsabil pentru Protecția Datelor pentru a vă asigura că datele dvs. personale vor fi întotdeauna prelucrate într-o manieră deschisă, onestă și legală. Puteți contacta ofițerul nostru pentru confidențialitate la adresa privacy@mebelino.ro și puteți revendica drepturile dumneavoastră.

Dreptul de a apela la un supraveghetor:
Dacă credeți că procesul de Mebelino.ro datele personale în mod greșit, ai tot dreptul să ne contactați prin e-mail:privacy@mebelino.ro. De asemenea, aveți dreptul să depuneți o plângere privind prelucrarea neautorizată a datelor cu caracter personal către un supraveghetor al protecției datelor.

Politica de confidențialitate Mebelino.ro pentru achiziționarea online

De ce Mebelino.ro utilizeaza datele dumneavoastră personale?

Mebelino.ro utilizează informațiile dumneavoastră personale pentru a gestiona procesul de cumpărături online în Mebelino.ro prin procesarea comenzilor și întoarcerea elementelor prin intermediul serviciilor noastre online și trimiterea notificărilor privind starea livrării sau atunci când apar probleme cu Livrarea articolelor achiziționate de la noi. Vom folosi, de asemenea, informațiile dumneavoastră pentru a fi în măsură să se ocupe de plângeri și întrebări de garanție cu privire la produsele achiziționate de către noi. Datele dumneavoastră personale sunt utilizate pentru a vă identifica, pentru a valida vârsta legală pentru cumpărăturile online și pentru a confirma adresa dumneavoastră partenerilor externi, cum ar fi curierii.

Ce date personale fac procesul Mebelino.ro?

Vom procesa următoarele categorii de date cu caracter personal:
Nume
Adresa
E-mail
Număr de telefon
Istoricul plăților
PIN-numai dacă ați plasat un contract de leasing
Informații despre comandă
Dacă sunteți un utilizator înregistrat de Mebelino.ro, vom procesa, de asemenea, datele dumneavoastră personale furnizate în legătură cu contul, cum ar fi:
Numărul profilului
Comandați istoria cu noi

Cine are acces la datele dumneavoastră personale în Mebelino.ro?

Datele dumneavoastră personale, care sunt transmise către terți, sunt utilizate exclusiv pentru a furniza serviciile menționate mai sus, de exemplu, serviciilor de curierat (mobila foloseșteFan Courier pentru servicii de curierat) în legătură cu livrarea comenzii dvs.

Aveți dreptul să vă retrageți consimțământul de la Mebelino.ro:
Mebelino.ro va stoca datele în timp ce sunteți un client activ la serviciile Mebelino.ro.

Politica de confidențialitate a serviciului pentru clienți Mebelino.ro

De ce Mebelino.ro utilizeaza datele dumneavoastră personale?

Vom folosi informațiile dumneavoastră personale pentru a direcționa anchetele către departamentele relevante (vânzări, returnări) și bănci, pentru a procesa plângeri sau anchete despre articole din Mebelino.ro. Vom răspunde la întrebări prin e-mail, telefon sau prin intermediul rețelelor sociale ca Facebook. Mebelino.ro va utiliza datele dumneavoastră personale pentru a vă contacta dacă există o problemă cu comanda. De asemenea, pentru a vă contacta dacă avem o propunere pentru un cadou sau o ofertă. Sau pur și simplu pentru a aprecia serviciul nostru pentru tine.

Ce date cu caracter personal va procesa Mebelino.ro în serviciul clienți?

Nume
Adresa
E-mail
Număr de telefon
Istoricul plăților
Informații despre comandă

Cine are acces la datele dumneavoastră personale în Mebelino.ro?

Datele transmise către terți sunt utilizate exclusiv pentru a furniza serviciile menționate mai sus, de exemplu serviciilor de curierat (mobilierul foloseșteFan Courier pentru servicii de curierat) în legătură cu livrarea comenzii dumneavoastră. Mebelino.ro nu transferă niciodată, nu vinde sau face schimb de date în scopuri de marketing către terți în afara "grupului de mobilă" Ltd. Vă respectăm confidențialitatea în această privință, vom lua măsurile necesare pentru a asigura protecția datelor dumneavoastră personale!

Cât timp îți păstrăm datele în Mebelino.ro?

Vă vom stoca datele timp de 12 luni (un an) pentru jurnalele cu numere de telefon, adrese de e-mail și corespondență.
Dreptul de a se opune prelucrării pe baza unui interes legitim:
Aveți dreptul de a rezilia procesarea datelor dumneavoastră personale prin Mebelino.ro pe baza dobânzii. Mebelino.ro este obligat și nu va continua să proceseze datele dumneavoastră personale, cu excepția cazului în care se poate demonstra că există motive convingătoare în dreptul de a face acest lucru, care au prioritate față de interesele și drepturile dumneavoastră sau din cauza acțiunilor legale și plângeri de abuz.

Mebelino.ro politica de confidentialitate pentru marketing direct.

De ce Mebelino.ro utilizeaza datele dumneavoastră personale?


Vom folosi informațiile dumneavoastră personale pentru a vă trimite oferte speciale, sondaje de informare și invitații prin e-mail și corespondență obișnuită. Pentru a îmbunătăți serviciile noastre Mebelino.ro vă vom trimite informații relevante despre produse noi, produse reduse sau campanii, jocuri, tombole.
Vă vom recomanda produse, vă reamintim de elementele pe care le-ați vizualizat sau preferat, de asemenea, uitat în coșul de cumpărături, și vă vom oferi oferte personalizate la preferințele dumneavoastră de la Mebelino.ro. Toate aceste servicii specializate se bazează pe achizițiile anterioare, pe elementele pe care le-ați făcut clic sau vizualizat și informațiile pe care le-ați trimis.

Ce date personale face procesul Mebelino.ro?


Vom procesa următoarele categorii de date cu caracter personal:
Adresa de email
Număr de telefon
Cod poștal
Pe ce produse și oferte ati dat clic
Modulele cookie

Dacă aveți un cont Mebelino.ro, vă vom procesa datele personale, de exemplu:
Nume
Adresa
Parola pentru a accesa site-ul
Cod poștal
E-mail
Număr de telefon
Pe ce produse și oferte ati dat clic
Modulele cookie

Cine are acces la datele dumneavoastră personale în Mebelino.ro?


Datele transmise către terți sunt utilizate numai pentru a furniza serviciile menționate mai sus, de exemplu, furnizorilor pentru informații de marketing în format fizic sau digital.
Vă vom recomanda produsele, vă vom reaminti de elementele pe care le-ați vizualizat sau preferat, de asemenea, uitat în coșul de cumpărături
Mebelino.ro nu transferă niciodată, nu vinde sau face schimb de date în scopuri de marketing către terți în afara "grupului de mobilă" Ltd. Vă respectăm confidențialitatea în această privință, vom lua măsurile necesare pentru a asigura protecția datelor dumneavoastră personale!

Care este temeiul juridic pentru procesarea datelor dumneavoastră personale?


Procesarea datelor dumneavoastră personale se face pe baza consimțământului dumneavoastră de a primi informații directe de publicitate și marketing. Cu excepția materialelor promoționale prin poștă și cataloage, care vă vor fi trimise pe baza consimțământului dumneavoastră prealabil.
Aveți dreptul să vă retrageți consimțământul de la Mebelino.ro:
Aveți dreptul de a obiecta la primirea de comunicații de marketing, inclusiv profilare și analiză pentru scopuri de marketing direct, prin intermediul paginii Instrumente În contul dumneavoastră sau contactând responsabilul cu protecția datelor din Mebelino.ro prin E-mail: privacy@mebelino.ro

Cât timp Mebelino.ro vom păstra datele?


Vă vom păstra datele furnizate pentru marketingul direct până când vă veți retrage consimțământul. Vom lua în considerare un inactiv e-mail marketing client, dacă nu ați deschis un e-mail în ultimul an pentru un an. După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi șterse.

Politica privind modulele cookie

Pentru a vă asigura că obțineți cele mai relevante informații și cele mai bune servicii atunci când vizitați Mebelino.ro ( Denumite în continuare "pagini web" sau "site-uri" ) , informațiile și datele vor fi colectate utilizând așa-numitele. (cookie-uri). Acest lucru ne ajută (și, de asemenea, alte terțe părți autorizate) pentru a vă oferi o experiență personalizată atunci când vizitați site-urile noastre. De asemenea, ne permite să ne îmbunătățim serviciile și să ne asigurăm că veți găsi ceea ce căutați cu ușurință. Vrem să înțelegeți modul în care utilizăm aceste tehnologii, astfel încât această politică a cookie-ului explică tipurile de tehnologii pe care le utilizăm, ceea ce fac și opțiunile dumneavoastră în ceea ce privește utilizarea lor.1. Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile sunt mici particule de date care sunt trimise către browser prin Mebelino.ro și stocate pe dispozitiv (computer, telefon, tabletă etc.), astfel încât site-ul să poată recunoaște dispozitivul.Există două tipuri de cookie-uri permanente și temporare sau "sesiune" cookie-uri. Modulele persistente ale cookie-urilor sunt stocate ca fișier pe computer sau pe dispozitivul mobil pentru o perioadă lungă de timp.Modulele cookie de sesiune sunt plasate temporar pe computer atunci când vizitați site-ul nostru, dar dispar atunci când închideți pagina, ceea ce înseamnă că acestea nu sunt stocate permanent pe dispozitiv.Cele mai multe companii folosesc cookie-uri pe site-urile lor pentru a îmbunătăți uzabilitatea.Modulele cookie nu pot afecta fișierele sau pot mări riscul de viruși de pe computer.

2. Pentru ce foloseste cookie-urile Mebelino.ro?

Aceste fișiere fac posibilă cunoașterea dispozitivului utilizatorului și prezentarea conținutului său în mod corespunzător, adaptate preferințelor utilizatorului.Cookie-urile oferă utilizatorului o experiență plăcută în timpul navigării pe Internet și asistă Mebelino.ro pentru a oferi clienților servicii prietenoase, cum ar fi preferințele de confidențialitate online, coș sau publicitate.Acestea sunt, de asemenea, utilizate în pregătirea de statistici anonime, care ne ajută să înțelegem modul în care un utilizator preferă să utilizeze site-urile noastre, permițând ne vom îmbunătăți structura și conținutul acestora, excluzand identificarea personalitatii utilizatorului.

3. Ce fel de cookie-uri folosim?

Noi folosim două tipuri de cookie-uri-per utilizator sesiune și fix. Acestea din urmă sunt fișiere temporare care rămân în dispozitivul utilizatorului până la sfârșitul sesiunii lor de utilizator sau până când aplicația este închisă (browser web). Fișierele fixe rămân pe dispozitivul utilizatorului pentru perioada Parametriran de cookie sau până când acestea sunt șterse manual de către utilizator.

4. Pentru ce folositi cookie-urile Mebelino.ro?

Vizitarea acestui site poate crea cookie-uri cu următoarele scopuri: • site-uri de cookie-uri;
• Cookie-uri pentru analiza vizitatorii site-ului;
• Cookie-uri pentru direcționare geografică;
• Cookie-uri pentru înregistrare;
• Cookie-uri publicitare;
• Cookie-uri pentru agenții de publicitate.

5. Cookie-urile conțin date personale?

De la sine, cookie-urile nu necesită informații personale pentru a fi utilizate și cel mai adesea nu identifica personalitatea utilizatorilor de internet. Datele cu caracter personal colectate în utilizarea cookie-urilor pot fi colectate numai pentru a facilita utilizarea . Aceste date sunt un mod de criptare care previne accesul persoanelor neautorizate.

6. Ștergerea modulelor cookie

În general, o aplicație pentru accesarea paginilor web permite stocarea de cookie-uri în mod implicit. Aceste setări pot fi modificate astfel încât gestionarea automată a cookie-urilor să fie blocată de browserul Web sau utilizatorul fiind informat de fiecare dată când cookie-urile sunt trimise la terminalul lor. Informații detaliate despre posibilitățile și metodele de gestionare a modulelor cookie pot fi găsite în setările aplicației (browser web). Limitarea utilizării cookie-urilor poate afecta unele caracteristici din pagina web.

7. Cookie-uri de performanță și funcționalitate:

Aceste cookie-uri nu sunt strict necesare, dar ne permit să personalizați experiența dumneavoastră online cu site-urile noastre. Utilizăm aceste module cookie, de exemplu: * pentru a vă aminti preferințele astfel încât să nu fie necesar să introduceți informațiile pe care le-ați furnizat deja, de exemplu atunci când introduceți datele pentru accesarea serviciilor noastre
* Pentru a colecta informații despre modul în care utilizatorii noștri utilizează serviciile noastre, astfel încât să putem îmbunătăți site-ul nostru și serviciile noastre și de a efectua cercetare de piață (de exemplu: informații despre paginile populare, obiceiurile de vizionare, numărul de clicuri, Numărul de acțiuni, îi place pentru un articol, pagini recente vizitate, de vot în comentarii).

8. Cookie-urile de securitate și confidențialitate nu sunt viruși!

Ele folosesc format text simplu. Ele nu sunt alcătuite din părți ale codurilor, astfel încât acestea nu pot fi îndeplinite și nu sunt efectuate independent. Prin urmare, acestea nu pot fi duplicate sau copiate în alte rețele pentru a porni sau copia din nou. Deoarece acestea nu pot efectua aceste funcții, acestea nu pot fi considerate ca viruși.
Cookie-urile pot fi folosite în continuare în scopuri negative. Deoarece informațiile stocate despre preferințe, de asemenea, despre istoricul de navigare al utilizatorului, atât pe un anumit site și pe cele mai multe alte site-uri, cookie-urile pot fi folosite ca o formă de spyware (spyware). Multe software anti-spyware nu sunt conștienți de acest fapt și în mod constant marca cookie-uri pentru a fi eliminate în timpul procedurilor de eliminare/scanare/anti-virus/anti-spyware.
Browsere au de obicei built-in setările de confidențialitate, care oferă niveluri diferite de acceptare cookie, data de expirare, și ștergerea automată după ce un utilizator vizitează un site.
Alte aspecte legate de securitate referitoare la cookie-uri: Deoarece protecția datelor cu caracter personal este extrem de importantă și reprezintă dreptul fiecărui utilizator de internet, se recomandă să cunoașteți orice probleme pe care cookie-urile le pot crea. Prin interMediul acestora vom trimite informații permanente și bidirecționale între browser și site-ul web, iar în cazul în care un hacker sau o altă persoană neautorizată intervine în timpul trimiterii datelor, atunci informațiile care conțin cookie-urile pot fi interceptate.
În cazuri rare, acest lucru poate apărea dacă browserul se conectează la server utilizând o rețea necriptată (cum ar fi: rețea fără fir nesecurizată).
Un alt tip de atac bazat pe cookie necesită setări cookie incorecte pe server. Dacă un site web nu necesită ca browserul să utilizeze numai canale criptate, hackerii pot utiliza această vulnerabilitate pentru a înșela browserele atunci când trimit informații prin canale neprotejate. Hackerii utilizează apoi informațiile pentru accesul neautorizat la anumite site-uri web. Este foarte important să fiți atenți atunci când alegeți cea mai adecvată protecție pentru datele cu caracter personal.
Sfaturi pentru navigarea sigură și responsabilă pe baza cookie-urilor.
Datorită versatilitatii lor și faptul că cele mai multe dintre cele mai vizitate și cele mai mari site-uri folosesc cookie-urile, acestea din urmă sunt aproape inevitabile. Dezactivarea modulelor cookie nu va permite utilizatorului să acceseze site-urile cele mai uzuale și utilizate, din care YouTube, Gmail, Yahoo și altele.
Iată câteva sfaturi care pot oferi navigarea fără grijă, dar cu ajutorul cookie-uri.
• Personalizați setările browser-ului pentru cookie-uri pentru a crea un nivel adecvat de protecție împotriva utilizării de cookie-uri.
• Dacă nu vă preocupă utilizarea cookie-urilor și sunteți singura persoană care utilizează computerul, puteți ajusta termenii mai lungi pentru istoricul navigării și accesul la informațiile personale.
• Dacă partajați accesul la computer cu cineva, aveți posibilitatea să luați în considerare setările browserului pentru a șterge datele personale de navigare de fiecare dată când închideți browserul. Aceasta este opțiunea de a accesa site-urile care distribuie cookie-uri și de a șterge orice fel de informații atunci când vizitați când închideți sesiunea de navigare.
• Instalați și să mențină persistente aplicații anti-spyware.
Multe aplicații pentru detectarea și prevenirea programelor spyware includ detectarea atacurilor pe site-uri. Acest lucru ajută la împiedicarea browser-ului de la accesarea site-uri care ar putea exploata vulnerabilitatea browser-ului sau descărca malware.
Asigurați-vă că browserul este întotdeauna actualizat.
Multe dintre atacurile bazate pe cookie-uri sunt implementate prin exploatarea punctelor slabe ale versiunilor vechi și nu actualizate ale browserelor.
Cookie-urile sunt peste tot și nu pot fi evitate dacă doriți să se bucure de acces la cele mai bune și mai mari site-uri web-locale și internaționale. Cu o înțelegere clară a modului în care acestea operează și beneficiile pe care le aduc, puteți lua măsurile de securitate necesare pentru a naviga cu asigurare pe Internet.
Dezactivarea sau negarea primirii cookie-urilor poate face unele site-uri Neupotrebâemi sau dificil de vizitat și de utilizat. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu înseamnă că nu veți mai primi/vedea anunțurile online.
Este posibil să configurați browserul astfel încât aceste module cookie să nu fie deja acceptate sau să setați browserul să accepte cookie-uri numai de la anumite site-urile web. Dar, de exemplu, dacă nu sunteți înregistrat pentru a utiliza cookie-uri, nu veți putea să lasati comentarii.
Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a modifica setările cookie-ului. Aceste setări se găsesc în general în opțiuni sau în meniul Preferințe al browserului. Pentru a găsi aceste setări, puteți utiliza, de asemenea, link-urile de mai jos, sau de a folosi opțiunea de ajutor browser-ul pentru mai multe detalii.Cookie settings in Firefox
Cookie settings in Chrome
Cookie settings in Safari

Legătura cu responsabilul cu protecția datelor.
Vă respectăm confidențialitatea, în această privință vom lua măsurile necesare pentru a asigura protecția datelor dumneavoastră personale, motiv pentru care avem un ofițer de servicii pentru clienți care se ocupă de solicitările dumneavoastră în legătură cu Drepturile menționate anterior la datele cu caracter personal. Puteți oricând să ne contactați prin E-mail: privacy@mebelino.ro