Menu
Your Cart

Termeni si conditii generale

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE PENTRU ACHIZIȚIE ȘI VÂNZARE PE MAGAZINE ELECTRONICE Mebelino

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE PENTRU ACHIZIȚIE - VÂNZARE DE LA www.mebelino.ro ÎN VITEZĂ DIN 28.04.2016g.
Acești termeni și condiții generale reglementează ordinea, maniera și condițiile de cumpărare și vânzare prin intermediul magazinului electronic al Mebelino Group Ltd. Acești Termeni și Condiții Generale reprezintă un contract de cumpărare între Mebelino Group Ltd. și Client.
În sensul acestor Termeni și condiții, următorii termeni sunt utilizați cu următoarele semnificații:
a / Mebelino.ro este o societate comercială cu denumirea "Mebelino Group" Ltd., CUI: 203244346 cu sediul și adresa de conducere Troyan, Vasil Levski 1, Mall Miroslav Alexandrov, furnizând bunuri și servicii online prin e- magazin: www.mebelino.ro, tel: +40316301142, cu adresa: Troyan, str. Vasil Levski nr.
b) Se înțelege prin "Bunuri", fiecare dintre articolele oferite în E - shop, care este descris cu caracteristicile sale de bază, prețul de imagine și de vânzare.
c / "Client" înseamnă orice persoană care a cumpărat sau a făcut o comandă de cumpărare a unui element din magazinul electronic.
d / e-shop este un magazin virtual cu adresa de e-mail www.mebelino.ro.
e / "CPA" înseamnă Legea privind protecția consumatorilor.
f / LPC este o lege privind creditul de consum.
g / "instituție de credit" înseamnă instituțiile financiare care acordă credite de consum țintă pentru achiziționarea de bunuri și sunt menționate în secțiunea VII. "Achiziționarea online a plății", punctul 21 din prezentele Termeni și condiții generale.
h / Sub "principal" înseamnă suma netă a datoriei pentru creditul de consum autorizată de o bancă, excluzând cuantumul dobânzilor datorate etc. taxele.

I. DISPOZIȚII GENERALE

1.1 Mebelino Group Ltd oferă Clientului posibilitatea de a cumpăra bunurile oferite prin intermediul Magazinului electronic prin trimiterea unei cereri / comenzi / și achitarea prețului de vânzare respectiv, sub rezerva respectării de către Client a prezentelor Termeni și Condiții Generale.
1.2 Contractul de vânzare între Mebelino Group Ltd. și Client va fi considerat încheiat din momentul confirmării ordinului / comenzii / efectuat de către Client și la solicitarea unui element inaccesibil, contractul va fi considerat încheiat în momentul plății avansului.

II. COMANDA

2. Procedura de plasare de pe site este voluntară și gratuită. Site-ul poate fi vizualizat de utilizatori în mod liber fără a fi nevoie de înregistrare. Pentru a face o comandă, trebuie să completați un formular de înregistrare. Câmpurile care trebuie completate sunt marcate cu un asterisc.

După finalizarea cu succes a unui comision, un angajat al Mebelino Group Ltd. va contacta Clientul pe telefonul de contact furnizat, confirmând că elementul este disponibil și apoi trimite un e-mail care confirmă confirmarea comenzii. Dacă produsul nu este disponibil, angajatul va informa Clientul că livrarea nu poate fi efectuată. În cazul în care clientul a plătit total sau parțial comanda, acesta trebuie să furnizeze un cont sau altă modalitate convenabilă de rambursare a sumei pe care a plătit-o. Prin comanda electronică de la magazinul online www.mebelino.ro, pot fi achiziționate numai bunurile pe care sistemul le permite să fie adăugate în coșul de cumpărături al utilizatorului. Toate informațiile despre produsele oferite spre vânzare prin intermediul magazinului online, inclusiv, dar fără a se limita la, caracteristici tehnice, condiții de garanție, modele de utilizare etc. Este furnizat de către producător, respectiv importatorul produsului, ca MebelinoGroup Ltd. nu este purtat nici o responsabilitate, informații false, incorecte sau inexacte prezentate, informații exacte prezentate are o înșelătoare discrepanțe între manieră situația actuală și reală (raznotonie diferența de tonuri de culoare a materialului foto și culoarea reală a produsului), precum și în cazul unor erori de imprimare.

III. PREȚURI

3. Toate preturile prezentate pe site sunt in lei românești și sunt valabile numai la momentul publicării lor, Mebelino Group Ltd. își rezervă dreptul de a le modifica fără notificare în orice moment. Prețurile afișate pe site sunt finale și includ toate taxele și tarifele, cu excepția costului de livrare, care este specificat separat.

IV. CERERE PENTRU ACHIZIȚIE

4. Fiecare solicitare de achiziționare de către Mebelino Group Ltd. prin intermediul magazinului electronic este depusă și executată în conformitate cu Termenii și condițiile generale. În litigiu, care este dorința de a se lega de textul prezentului Termeni generali, o parte la contract este persoana care a plătit prețul bunurilor comandate pentru cumpărare.

5. Clientul depune cererea prin completarea unui formular electronic publicat pe www.mebelino.ro. Cererea trebuie să includă în mod necesar o adresă de expediere, un e-mail și un număr de telefon de contact.

6. Mebelino Group Ltd. nu garantează disponibilitatea produselor comandate. În cazul imposibilității de a-și îndeplini obligațiile, datorită faptului că nu dispune de bunurile comandate pentru cumpărare, Mebelino Group Ltd. este obligată să notifice clientul și să ramburseze plata, dacă este cazul, cât mai curând posibil.

7. Pentru mărfurile neperformante, Mebelino Group Ltd. specifică un termen de livrare diferit de cel specificat în secțiunea VIII "Livrarea" acestor Termeni și condiții generale, cu care clientul poate accepta sau refuza comanda. Termenul stabilit de Mebelino Group Ltd. este orientativ și nu este fix

8. În cazul în care bunurile comandate de Client sunt disponibile, Mebelino Group Ltd. trebuie să confirme comanda prin telefon sau prin e-mail.

9. La momentul cererii, Clientul este de acord cu acești Termeni și Condiții, prin special pentru această aplicație, și anume, prin bifarea casetei „Sunt de acord cu Termenii și condițiile“ tranzacție - în magazinul electronic „cu un client o declarație electronică în sensul Legii electronice a documentului și a semnăturii electronice, care precizează că este familiarizat cu acești Termeni și condiții, le acceptă și se angajează să le respecte.

Acordurile cu acești Termeni și condiții generale vor fi, de asemenea, actul de comandare / comandare / cumpărare a unui bun de la Client. În mod similar, pentru a marca caseta de selectare „Sunt conștient de informațiile suplimentare furnizate de către comerciant“ client înainte de a face comanda va familiariza cu informațiile obligatorii în conformitate cu articolul 47 din CPA. La informațiile suplimentare furnizate de Mebelino Group Ltd. va fi anexată o scrisoare pe care fiecare Client va putea să o retragă dacă dorește ulterior să-și folosească dreptul conform Art. 50 din CPA.

10. Cu comanda de achiziție, clientul selectează marfa și cantitatea

11. Următorul pas este alegerea modului de livrare (prin curier sau prin transport propriu). Când trimiteți cu un curier, este dată o adresă exactă de livrare

12. Etapa finală a ordinului este plata. Plata prețului se face în următoarele moduri:
și /. prin transfer bancar / înainte de transportul mărfurilor / b / cu livrare la domiciliu prin curier

V. REFUZUL ACORDULUI CONCLUZAT ȘI RETURNAREA PREȚULUI DE PLATĂ.

18.1. Pe baza art. 50 cumpărătorului CPA care a consumatorului de calitate în conformitate cu Legea privind protecția consumatorilor 14 / paisprezece / zile de la livrare are dreptul fără compensații sau penalități și fără a da nici un motiv de a se retrage din contract prin returnarea bunurilor comandate în următoarele condiții :

1. Utilizatorul (clientul) în scris, înainte de a informa Mebelino Group Ltd., la următoarea adresă de e-mail: office@mebelino.ro, că, în conformitate cu art. 55, alin 1 CPA a renunțat la contractul ca obligatoriu să indice, atunci când returna bunurile, dar nu mai târziu de 14 / paisprezece / zi. Același lucru poate fi returnat numai la următoarea adresă: c. Troyan ,. „PRSlavejkov“ №37 plătit de client este rambursată în contul din care a fost plătit bunuri sau un alt mod convenabil, după o inspecție și acceptarea mărfurilor de către Mebelino Group Ltd. Bunurile vor fi acceptate numai dacă acestea nu au fost deja instalate sau lipsesc urme de utilizare și se află într-un comerț nepermis. 2. Produsele care urmează să fie returnate în persoană de către utilizator (client) sau autorizate de acesta, cu o împuternicire scrisă cu semnătura legalizată a persoanei menționate la adresa de mai sus
3. Ambalajul original al produsului nu a fost deteriorat și integritatea autocolantelor plasate de Mebelino Group Ltd. nu este deteriorată. 4. Toate costurile de transport și alte costuri de returnare a mărfurilor sunt în întregime pe cheltuiala consumatorului (cumpărător). Până la întoarcerea mărfii de către utilizator Mebelino Group Ltd., riscul de pierdere sau deteriorare accidentală este suportat în întregime de către utilizator. În cazul în care un utilizator profită de dreptul său în temeiul art. 50 din CPA, cu condiția ca acesta a îndeplinit mai sus - menționate condițiile Mebelino Group Ltd. se obligă să restituie prețul plătit prin transfer bancar în termen de 14 / paisprezece / zile de la notificarea de retragere în conformitate cu articolul 50.
18.2. Achiziționat elemente, cum ar fi lenjerie de pat, saltele, pilote și pături, perne decorative de simplu și nu sunt rambursabile în conformitate cu articolul 57, alineatul 5 din CPA din punct de vedere igienic.
18.3. Pentru serviciile plătite și efectuate, sumele plătite pentru acestea nu vor fi rambursate
19. Protecția datelor cu caracter personal. Prin acceptarea acestor condiții generale utilizatorul permite nedefinită acordul explicit și necondiționat cu privire la refuzul explicit în scris, cu condiția ca datele sale personale să fie colectate, stocate, prelucrate și utilizate de tamplarie Group Ltd și / sau autorizate de către compania unor terțe părți, inclusiv dar fără a se limita la: companii implicate în servicii de curierat, bănci, etc., în sensul contractului de vânzare la distanță și livrarea produselor comandate, în cazul creditelor de achiziție on-line: în ceea ce privește kandidatstvanet o aprobare a creditelor și executarea în scopul contractului de credit, de marketing și de publicitate și analize Mebelino Group Ltd., participarea la jocuri, promoții și tombole organizate de companie, precum și orice alte scopuri legislative nezbraneni. În orice moment, puteți obține informații dacă datele sale cu caracter personal sunt prelucrate și utilizate de tamplarie Group Ltd. și scopul prelucrării și utilizării. În plus față de ceea ce sa spus în cazul utilizatorului de plată on-line de cumpărare permite nedeterminată acordul explicit și necondiționat cu privire la refuzul explicit în scris, cu condiția ca informațiile sale personale să fie schimbate în mod liber între MebelinoGroup Ltd. și banca cu care utilizatorul se aplică pentru credite , respectiv banca care ia acordat creditul.
20. Privire generală asupra produselor și revendicări. La primirea de bunuri consumatorul este obligat să revizuiască și dacă deficiențele evidente constatate, lipsa unora dintre accesorii însoțitoare și / sau oricare dintre documentele cerute de legislația bulgară, informează imediat persoana în afara a ofertei. În caz contrar, proprietatea este considerat a fi aprobat de către consumator pierde dreptul sub - mai târziu pentru a pretinde că produsul este livrat cu defecte evidente, lipsa unor accesorii însoțitoare și / sau la oricare dintre cele cerute de legea bulgară documente. Returnează achiziționate prin bunurile magazin online sunt transportate în conformitate cu dispozițiile Legii privind protecția consumatorilor și în conformitate cu termenii și condițiile de garanție lor comerciale. . Reclamații Adresa: Troyan, str. "P. R. Slaveykov" 37, , e-mail: office@mebelino.ro, telefon: +40316301142

VI. Achiziția online a plății

21. Orice utilizator care dorește să achiziționeze bunuri prin magazinul on-line / și de plată ar trebui să se aplice instituției financiare selectate pentru un împrumut.
Dreptul de a aplica pentru un credit doar utilizator al cărui specific comanda online are un preț on-line totală egală sau - mai mare de 150 lei, indiferent de numărul și prețul unitar de vânzare on-line al mărfurilor incluse în contractul.
Cererea se face: numai on-line, prin intermediul înregistrate de către utilizator a contului www.mebelino.ro, făcând clic pe „Buy de plată“, apoi urmați procedura stabilită
. Înainte de a depune o cerere la o instituție financiară pentru creditare, clientul este obligat să verifice disponibilitatea produsului dorit prin telefon +40316301142. Condițiile specifice de aplicare și de acordare a creditului sunt determinate în mod unilateral de instituția financiară în conformitate cu politica sa de credit. Atenţia!!! În ceea ce privește creditarea, inclusiv, dar fără a se limita la: cererea de acordare a creditului, pe lângă acești termeni și condiții generale, aplică, de asemenea, termenii de credit, inclusiv, dar fără a se limita la: solicitarea unui împrumut, definită în mod unilateral de Instituții financiare:
Utilizatorul este informat prin telefon de la instituția financiară în cazul în care există o modificare a numărului de contribuții, altele decât numărul dorit specificat de utilizator.
Mebelino Group Ltd. nu participă în nici un fel la creditarea achiziționării și în oricare dintre relațiile de creditare, inclusiv, dar fără a se limita la stabilirea condițiilor de solicitare a unui împrumut, aprobare sau refuz al creditului , stabilirea condițiilor și duratei contractului de credit, în luarea de măsuri de executare, etc. Mebelino Group Ltd. nu este un reprezentant și nu desfășoară activități intermediare în beneficiul oricărei bănci comerciale sau instituții financiare.

Livrarea, achiziționate la plată, prin intermediul magazinului online marfa/s, se face numai după Mebelino Group Ltd este notificat de către instituția financiară că, între acestea din urmă și de utilizator, în formă de hârtie, un contract cu obiectul de credit este semnat în întregime pentru ordinea respectivă. Timpul maxim de livrare este de 22 (douăzeci și două) zile lucrătoare pentru un articol de stoc și un maxim de 40 zile lucrătoare pentru un articol care nu este disponibil în stoc și începe să ruleze din momentul în care Mebelino Group Ltd a primit un contract semnat pe partea clientului. Livrarea este executata pe baza datelor (prenume, Prenume si identitate personala, adresa de livrare – adresa de Business sau actuala) indicate de catre client in semnat de ultimul contract de credit. Primirea bunurilor (produselor) se efectuează personal de către persoana care a încheiat contractul de credit după verificarea identității sale prin prezentarea unui document de identitate, semnat și scris de mână primul și ultimul său nume pe bonul de livrare, Livrarea bunurilor sau a unei persoane autorizate de acesta.

22. ceea ce se spune în aceste condiții generale în secțiunea "retragerea unui contract și rambursarea prețului plătit" se aplică integral cazurilor în care contractul de distanță este supus unei achiziții online de închiriere, cu excepția faptului că, în acest din urmă caz, Consumatorul trebuie să facă toate cererile sale de rambursare a prețului plătit direct instituției de credit creditată la achiziționarea online, sub rezerva refuzului, cu excepția sumelor avans plătite de consumator direct la Mebelino Group Ltd., care comerciantul este obligat să ramburseze consumatorului, recuperarea în modul în care acestea sunt primite, fără întârzieri nejustificate: sumele plătite prin transfer bancar sunt returnate în contul clientului, numerar plătit în numerar , la următoarea adresă: Troyan, str. "P. R. Slaveykov" 37, personal la client (certificarea se face prin carte de identitate) sau la persoana autorizată în mod expres de către reprezentantul, cu prezentarea unei împuterniciri notariale în original (autorizația de proxy se face cu o carte de identitate).

VII. LIVRARE

23.1. În cazul în care produsul solicitat este disponibil, acesta va fi livrat la adresa specificată „Adresa de livrare„ în termen de 22 / douăzeci și două zile lucrătoare / dar nu mai mult de 30 de zile / treizeci / calendaristice, cu excepția situației în p. 7 (7. Pentru mărfurile neperformante, Mebelino Group Ltd. specifică un termen de livrare diferit de cel specificat în secțiunea VIII "Livrarea" acestor Termeni și condiții generale, cu care clientul poate accepta sau refuza comanda. Termenul stabilit de Mebelino Group Ltd. este orientativ și nu este fix) termenii și condițiile prezente
23.2. Termenul menționat la punctul precedent începe să curgă de la data plății bunurilor, cu excepția cazurilor în care plata se face pe bază de numerar. Dacă clientul alege o plată în numerar, termenul începe să curgă din momentul confirmării comenzii / comenzii.
23.3. Livrarea se face prin servicii de curierat / companie de transport si este pe cheltuiala Clientului.
23.4. Obligația de a livra mărfurile va fi considerată îndeplinită prin livrarea bunurilor către clădirea în care se află adresa de livrare specificată în cerere.
23.5. Mărfurile sunt livrate corect ambalate în funcție de tipul lor și de transport pentru livrare
23.6. În cazul unei adrese incomplete, incorecte sau incorecte și / sau al unui număr de telefon, cererea este considerată nevalabilă și nici o responsabilitate pentru implementarea acesteia nu este suportată de Mebelino Group Ltd.
23.7. În cazul în care Clientul indică ca metodă de plată - prin transfer într-un cont bancar și nu efectuează o astfel de plată, nu va apărea nici o obligație de livrare a bunurilor solicitate pentru Grupul Mebelino.
23.8. În cazul în care Clientul nu efectuează o plată după ce a indicat că același lucru se va face prin intermediul unei taxe, compania Mebelino Group LTD nu este obligată să livreze bunurile.

VIII. TRANSMITEREA MĂRFURILOR

31. Mărfurile sunt predate Clientului sau unei terțe părți care acceptă și confirmă primirea acestuia în numele Clientului prin semnarea documentelor însoțitoare.
32. În cazul în care clientul nu este găsit în timp util pentru livrare la adresa indicată sau nu există acces și condițiile de livrare a mărfurilor în această perioadă și a dus la incapacitatea de a deservi transportul nu din vina vânzătorului, Mebelino Group Ltd este scutită de obligația de a livra bunurile comandate. În acest caz, contractul de vânzare se încheie automat.
33. livrare „COD“, mărfurile sunt transferate numai după plata de către Client / sau un alt destinatar / numerar în lei Romanești suma numerar la livrare specificat în scrisoarea de trăsură a transportului.

IX. PRETUL ȘI MODUL DE PLATĂ

34. Toate preturile produselor in e-shop sunt in lei românești, cu TVA incluse si sunt anuntati in e-shop. Prețurile sunt pentru o singură cantitate, iar prețul nu include costul costurilor de transport
35.1. Prețul transportului este plătit de către Client în conformitate cu un calculator stabilit, care este anunțat pe site-ul web.
35.2. Clientul nu plătește pentru transport atunci când acest lucru este menționat în descrierea produsului sub formă de text sau autocolant LIVRAREA GRATUITĂ.
35.3. Transportul a fost de acord în detrimentul Cumpărătorul se menționează pe factură, factura si alte documente sub următorul nume:. „201 serviciu“
35.4. Plata se poate face în avans prin plata sumei integral sau parțial, în co-plată / restul din urmă caz ​​a prețului / se efectuează la livrarea mărfurilor la livrare. În cazul plății în numerar la livrare cumpărătorul primește din documentul de curierat bunurile comandate disponibile datorită prețului său de vânzare.
35,5. La cererea unui produs care nu este disponibil, se plătește un avans, la suma stabilită de angajații magazinului electronic. Mebelino Group Ltd. își rezervă dreptul de a solicita plata avansului pentru alte comenzi
35.6. Plata avansurilor se face numai cu acordul clientului, cum ar fi un refuz din partea sa de a plăti acest avans Mebelino Group Ltd. are dreptul de a refuza să încheie un contract de cumpărare -. Vânzarea și livrarea ordonate
35.7. Clientul este de acord că operațiunea în avans a mărfurilor vor fi luate în considerare pentru consimțământ explicit depusă în conformitate cu articolul 53 din Legea privind protecția consumatorilor.
35.8. Indiferent de metoda aleasă, toate plățile se efectuează numai în EUR Lei românești.

X. REVIZUIREA PRODUSULUI. RECLAMATII

36. Reclamațiile bunurilor achiziționate prin intermediul magazinului online se fac în conformitate cu regulile din Legea privind protecția consumatorilor. Adresă pentru reclamații: Troyan, str. PRSlaveykov nr. 37, Tel +40316301142, E-mail: office@mebelino.ro. La primirea bunurilor, clientul este obligat să-l revizuiască imediat. În cazul în care constată deficiențe evidente, absența oricăror accesorii însoțitoare și/sau a oricăruia dintre documentele cerute de legislația bulgară, informează imediat persoana care face livrarea. În acest caz, se întocmește un raport de constatare în două exemplare uniforme, care sunt semnate de destinatar și de reprezentantul curierului/expeditorului/societății. Protocolul trebuie să descrie clar deficiențele evidente.
38. în cazul în care clientul nu face o cerere în momentul de față sau chiar a face unul, dar nu semnează un raport de constatare, el pierde dreptul mai târziu să susțină că mărfurile sunt livrate cu deficiențe evidente, lipsa de oricare dintre accesoriile de însoțire și/sau Oricare dintre documentele cerute de legislația bulgară.
39. clientul, care este consumator în sensul actului privind protecția consumatorului, are dreptul la artă. 55, par. 1 din Legea privind protecția consumatorului. În toate cazurile de achiziție a bunurilor se aplică regulile de la punctul 18 de mai sus.

XI. SERVICIUL DE GARANȚIE

La fiecare comandă de bunuri care fac obiectul serviciului în garanție, Mebelino Group Ltd. încheie un contract de cumpărare cu Utilizatorul cu termenii de garanție și mărfurile și cu toți termenii garanției juridice / comerciale furnizate. Mebelino Group Ltd recomandă ca produsele achiziționate să fie instalate de un atelier de service autorizat sau de un angajat. Dacă serviciul de instalare nu este utilizat, utilizatorul trebuie să se familiarizeze cu instrucțiunile de instalare a produsului care urmează a fi efectuate în conformitate cu schema de instalare atașată articolului. În caz de ambiguitate sau de probleme, Utilizatorul trebuie să contacteze MebelinoGroup Ltd. (înainte de începerea / instalarea) la: +40316301142 sau la e-mail: office@mebelino.ro

Garanția comercială nu afectează drepturile consumatorilor care rezultă din garanția prevăzută la articolul 121 - Art. 115 CPA.Fără a aduce atingere garanției comerciale, comerciantul este răspunzător pentru neconformitatea bunurilor de consum cu contractul de vânzare sub garanția prevăzut la articolul 122 - articolul 115 și următoarele din CPA.

IMPORTANT PENTRU CLIENT

În cazul în care bunurile de consum nu sunt în conformitate cu contractul de vânzare, vânzătorul este obligat să îl alinieze la contractul de vânzare
Personalizarea bunurilor de consum, în conformitate cu contractul de vânzare, trebuie să aibă loc în termen de o lună de la data revendicării consumatorului. După expirarea termenului prevăzut la alin. 2, consumatorul are dreptul de a anula contractul și să fie rambursat suma plătită sau de a solicita o reducere a prețului bunurilor de consum, conform art. 114.

Alinierea bunurilor de consum cu contractul de vânzare este gratuită pentru consumator. (El nu datorează costurile de transport de bunuri de consum sau materiale și manoperă asociate cu reparații la ea, și nu ar trebui să suporte inconveniente semnificative.)
De asemenea, consumatorul poate solicita despăgubiri pentru prejudiciul suferit ca urmare a nerespectării
În cazul neconformității bunurilor de consum cu contractul de vânzare și atunci când consumatorul nu este mulțumit de soluționarea plângerii în temeiul art. 113, are dreptul de a alege între una dintre următoarele opțiuni:
1. anularea contractului și rambursarea sumei plătite de acesta;
2. Reducerea prețului.
3. altul într-un mod convenabil

- Utilizatorul nu poate pretinde o rambursare sau pentru a reduce prețul mărfurilor în cazul în care comerciantul a fost de acord să efectueze schimbul de bunuri de consum cu bunuri noi sau reparate în termen de o lună de la depunerea cererii de către utilizator.
- Comerciantul este necesar pentru a satisface o cerere de reziliere a contractului și de a recupera suma plătită de către consumator, atunci când, după care au îndeplinit trei plângeri pentru utilizator prin repararea aceluiași produs în perioada de garanție în conformitate cu art. 115, apare ulterior o neconformitate a mărfurilor cu contractul de vânzare Consumatorul își poate exercita dreptul în temeiul acestei secțiuni în termen de doi ani de la livrarea bunurilor de consum. Utilizatorul nu poate revendica și își pierde drepturile în baza garanției furnizate: - În cazul documentelor de garanție sau de plată nedorite sau neachitate.
- În caz de daune produse în timpul transportului comenzii Clientului.
- Leziuni mărfii despachetare necorespunzătoare, o instalație de ascuțit și tăierea obiectelor, și incorecte (start / completat) de către utilizator
Când încercați să remediați și să eliminați o nepotrivire de la un centru de service neautorizat (Mebelino Group Ltd)
- În caz de daune / defecte cauzate de utilizarea necorespunzătoare a elementului (umiditate, zgârieturi, rupere, murdărie, de rupere, senzație de arsură și a altor acte și omisiuni cauzate de către utilizator)
- În cazul încălcării integrității fizice a bunurilor
- În cazul în care deschiderea de pachete deja livrate, clientul constată o discrepanță, care nu a semnalat un start / să efectueze instalarea partea / produsul.
-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------
Art. 112. În cazul neconcordanței bunurilor de consum cu contractul consumatorul are dreptul la o cerere solicitând vânzătorului de a face produsul, în conformitate cu contractul. În acest caz, utilizatorul poate alege între repararea produsului sau înlocuirea acestuia cu unul nou, dacă acest lucru este imposibil sau de modul său ales de compensare este disproporționată în raport cu cealaltă.

Art. 113. În cazul în care produsul de consum nu respectă contractul de vânzare, vânzătorul este obligat să îl alinieze la contractul de vânzare.

Art. 115. Consumatorul își poate exercita dreptul în baza acestei secțiuni în termen de doi ani de la livrarea bunurilor de consum

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------
Cu condiția ca produsul de garanție juridică / comerciale nu acoperă daunele cauzate de forță majoră (inundații, cutremure, incendii și alte calamități naturale).
Garanția comercială furnizată pentru produs nu acoperă componente ale produsului cu o durată de valabilitate limitată
Serviciul de garanție se efectuează numai în punctele de vânzare specificate în contractul de vânzare, cu condiția ca produsul să fie complet și complet. Serviciul de garanție este furnizat numai de un serviciu specializat al grupului Mebelino Group Ltd.

XII. CLAUZE CONCLUZII

40. Mebelino Group Ltd. are grijă ca informațiile din e-shop să fie întotdeauna actualizate și exacte, iar informațiile exacte pot fi obținute prin telefon: +40316301142

41. Toate dimensiunile anunțate în e-magazin sunt externe și includ dimensiunile cele mai exterioare, inclusiv prize și muchii. S-ar putea să existe inconsecvențe în nuanțele de culoare ale materialului foto de pe site-ul magazinului și în culorile reale ale produselor.                   42. Mebelino Group Ltd. nu garantează că accesul la e-shop va fi neîntreruptă, în timp util, sigur și fără erori în ceea ce privește dincolo, controlul și voința de MebelinoGroup Ltd.
                  43. Mebelino Group Ltd. este administratorul datelor cu caracter personal înregistrate în baza Legii privind protecția datelor cu caracter personal. Mebelino Group Ltd. garantează inviolabilitatea informațiilor care conțin date personale furnizate de clienți. Dezvăluirea este posibilă numai în cazurile în care se solicită informații de către organele de stat sau funcționari autorizați prin lege să solicite și să colecteze informații care conțin date cu caracter personal și sub rezerva ordinii regulamentare. Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii, Clientul permite nedefinită acordul explicit și necondiționat, a furnizat date cu caracter personal să fie colectate, stocate, prelucrate și utilizate de tamplarie Group Ltd. în scopul executării contractului de cumpărare - vânzarea și livrarea produselor comandate.

                  44. Acești Termeni și condiții au fost în vigoare de la publicare. Mebelino Group Ltd. își rezervă dreptul de a modifica în orice moment acești termeni și va publica prompt aceste modificări site-ul www.mebelino.ro, împreună cu un mesaj de schimbare.