Menu
Your Cart

Birou

Timp de livrare: 5-15
Culori
Birou Sono - stejar nisipos si violet
Birou Sono - stejar nisipos si lila
Birou Sono - stejar nisipos si lime
Modelul clasic cu o formă clară și vine într-o combinație de stejar nisipos cu purpuriu, violet sau var. Are o dulap cu o ușă care se deschide și un sertar unde puteți stoca obiecte. Când se schimbă combinația de culori standard afișată pe fotografie, prețul este mărit cu + 20%, iar timpul de produ..
382Lei 477Lei
Timp de livrare: 5-15
Culori
Birou City 3023 -Sonoma inchis
Birou City 3023 - wenge
Un birou practic, robust și fiabil cu linii curate. Este fabricat din materiale de înaltă calitate și are un sertar și un dulap unde puteți stoca obiecte și toate consumabilele necesare...
327Lei 408Lei
Timp de livrare: 5-15
Culori
Birou Apollo 1 - nuc
Birou Apollo 1 - stejar Sonoma
Birou Apollo 1 - stejar inchis si stejar nisipos
Birou Apollo 1 - alb lucios
Birou practic adecvat atât pentru casă cât și pentru mediul de lucru! Biroul Apollo 1 este disponibil în trei culori și are un sertar și o ușă care este bine închisă!..
313Lei 391Lei
Timp de livrare: 5-15
Culori
Birou Rene - wenge
Birou Rene - stejar nisipos
Birou Rene - nuc
Modelul spart cu forme sculptate, care are sertare, usi si rafturi laterale, este facut in culorile de stejar nisipos, wenge si nuc. Când se schimbă combinația de culori standard afișată pe fotografie, prețul este mărit cu + 20%, iar timpul de producție este de 22 de zile lucrătoare!..
495Lei 619Lei
Timp de livrare: 5-15
Vă oferim o soluție practică și funcțională potrivită atât pentru biroul dvs., cât și pentru casa dumneavoastră. Radi Desk are un șal cu o ușă deschisă, un sertar și rafturi laterale deschise. Este realizat din materiale din PAL în culori de wenge, stejar nisip și nuc. Când se schimbă combinația de..
464Lei 581Lei
Afişare 1 - 52 din 65 (2 pagini)